Izkušeni branilec v Hamletovo deželo

Foto: Profimedia
Branko Ilić bo vsaj do konca sezone igral na severu Evrope.
Oglej si celoten članek

Nekdanji slovenski nogometni reprezentant Branko Ilić, ki je pred kratkim zapustil ljubljansko Olimpijo, bo kariero nadaljeval pri danskem Vejleju, poroča EkipaSN, ki dodaja, da bo izkušeni branilec tam igral vsaj do poletja. Vejle je trenutno na predzadnjem mestu danske lige, ima le 16 točk, toliko kot zadnjeuvrščeni Hobro. Vodi København s 47 točkami.

Čistka Še en odhod pri Olimpiji

Sicer pa je Ilić eden od teh, ki so ali bodo zapustili zeleno-belo ekipo. Aris Zarifović se je preselil na Tajsko k Samut Prakan Cityju, Aljaža Ivačiča, ki naj bi bil blizu podpisa z ameriškim Portland Timbers, in Roka Kronavetra pa niti ni na seznamu tistih, ki vadijo za spomladanski del v termah Čatež.

Vse več je tudi govoric, da se bo iz Ljubljane k dunajskemu Rapidu odpravil Andres Vombergar, v Ljubljano pa naj bi prišel najboljši strelec druge lige Anel Hajrić iz radomeljskega Kalcerja.

Tržnica Fàbregas uradno pod Henryjevim okriljem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.