Šport > Nogomet
233 ogledov

Izkušeni branilec v Hamletovo deželo

Branko Ilić
Branko Ilić bo vsaj do konca sezone igral na severu Evrope.

Nekdanji slovenski nogometni reprezentant Branko Ilić, ki je pred kratkim zapustil ljubljansko Olimpijo, bo kariero nadaljeval pri danskem Vejleju, poroča EkipaSN, ki dodaja, da bo izkušeni branilec tam igral vsaj do poletja. Vejle je trenutno na predzadnjem mestu danske lige, ima le 16 točk, toliko kot zadnjeuvrščeni Hobro. Vodi København s 47 točkami.

Aris Zarifović Čistka Šport Še en odhod pri Olimpiji

Sicer pa je Ilić eden od teh, ki so ali bodo zapustili zeleno-belo ekipo. Aris Zarifović se je preselil na Tajsko k Samut Prakan Cityju, Aljaža Ivačiča, ki naj bi bil blizu podpisa z ameriškim Portland Timbers, in Roka Kronavetra pa niti ni na seznamu tistih, ki vadijo za spomladanski del v termah Čatež.

Vse več je tudi govoric, da se bo iz Ljubljane k dunajskemu Rapidu odpravil Andres Vombergar, v Ljubljano pa naj bi prišel najboljši strelec druge lige Anel Hajrić iz radomeljskega Kalcerja.

Cesc Fabregas Tržnica Šport Fàbregas uradno pod Henryjevim okriljem
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.