Šport > Nogomet
737 ogledov

Na pragu odmeven prestop, zvezdnik v solzah

Cesc Fabregas Chelsea
Januarski prestopni rok je že v polnem razmahu.

Nekdanji španski nogometni reprezentant Cesc Fàbregas se je v soboto na pokalni tekmi proti Nottinghamu poslovil od navijačev londonskega Chelseaja. Že danes ga pričakujejo v Monte Carlu, kjer naj bi se dogovoril o prestopu v AS Monaco.

Christian Pulisic Tržnica Šport Chelsea poiskal drago okrepitev

Skupaj s svojim agentom Darrenom Deinom se bo srečal s podpredsednikom kluba Vadimom Vasiljevom, kot poročajo viri blizu igralca, pa prestop še ni zanesljiv. Za 31-letnega vezista se odkrito zanimata tudi AC Milan in Arsenal.

Za slednjega je Španec že igral od leta 2003 do leta 2007, pri njem je bil soigralec s Francozom Thierryjem Henryjem, zdajšnjim trenerjem AS Monaca, ki mu sicer v letošnji sezoni ne gre vse po načrtih, v francoskem prvenstvu Ligue 1 ga celo čaka boj za obstanek v elitni konkurenci.

Za Chelsea, v katerega je leta 2014 prestopil iz Barcelone, je odigral 198 tekem, a le šest v letošnji sezoni. Poslovil se je v solzah, na tekmi proti Nottinghamu je tudi zapravil enajstmetrovko. Kljub temu je njegova ekipa zmagala z 2:0.

Sergio Agüero Premier League Šport Veliki derbi po domačih notah
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.