Bližnje srečanje Dončića in LeBrona pod vprašajem

Foto: Epa
Foto: Epa
Trikratni prvak lige NBA se sooća z zdravstvenimi težavami.
Oglej si celoten članek

Ameriški košarkarski zvezdnik LeBron James si je poškodoval desno prepono in za ekipo Los Angeles Lakers verjetno nekaj časa ne bo mogel igrati. Že lani je, prav tako ob božičnem času in po poškodbi leve prepone, najhujši v karieri, potem manjkal na 27 tekmah svoje ekipe.

Povratek Vrnitev zveri, ki sliši na ime Dončić

Tokrat je bolečine začutil v prvi četrtini ob sredinem porazu proti mestnim tekmecem Clippers. Možno je, da ga ne bo na parketu tudi v noči na ponedeljek po slovenskem času, ko bo njegovo moštvo gostilo Dallas Luke Dončića, poročajo ameriški mediji.

James pa upa, da bo pred tem stopil že na parket v sobotnem dvoboju s Portlandom. "Po pravici povedano menim, da tudi moj nastop s Portlandom ni nekaj, kar bi že odpisal. Moje telo je vedno zelo obremenjeno, rabi počitek in ustrezno strokovno obravnavo, da si opomore. Če se bom dobro počutil, potem bom igral. Toda počakajmo, da bomo videli, kako se bo vse skupaj razvilo," je dejal James.

V tej sezoni ima LeBron James povprečje 25,7 točk, 7,5 skoka in 10,6 podaje na tekme, pri asistencah je na čelu lige.

Foto Dončić prvič v opremi "svoje" znamke

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.