Bo Slovenec nadomestil pogrešanega Salo?

Foto: Profimedia Andrés Vombergar je zabil enega od odločilnih golov za Olimpijin lanski naslov.
Andrés Vombergar je zabil enega od odločilnih golov za Olimpijin lanski naslov.
Zadnji dan januarskega prestopnega roka je po celotni Evropi zelo pester.
Oglej si celoten članek

Poročali smo že o selitvi Mihe Zajca iz Empolija v Fenerbahçe in o dogovorjenem poslu Brightona in Maribora za Jana Mlakarja. Morda pa bo nove delodajalce dobil še en slovenski reprezentant.

Prestop Član Maribora se seli v Premier League

Po poročanju nekaterih francoskih in angleških medijev naj bi bil blizu selitvi v Nantes napadalec Olimpije Andrés Vombergar. Argentinski Slovenec, ki mu je Matjaž Kek nedavno ponudil priložnost tudi v dresu z državnim grbom, bi tako v konici napada lahko nadomestil nesrečnega Emiliana Salo, ki ga po letalski nezgodi v Rokavskem prelivu še vedno iščejo.

Emiliano Sala Našli ostanke letala

Vombergar bi se v Nantes do konca sezone preselil kot posojen igralec aktualnih slovenskih državnih prvakov, če bi zadovoljil klub iz Ligue 1, pa bi nato ostal na bregovih reke Loare.

Vombergar je v Olimpijo prišel leta 2017 iz kluba Los Andes in hitro postal eden od ljubljencev ljubljanskega občinstva.

Tržnica Slovenec za zajetno odškodnino v evropskega velikana

Nantes, za katerega igra še en slovenski reprezentant Rene Krhin, je v preteklih dneh pokazal zanimanje tudi za Vida Belca, ki ima pri Sampdorii vlogo rezervnega vratarja.

Milan Mandarić "Olimpijin uspeh je stal več, kot bi moral"

Nantes si je do konca sezone od italijanske Fiorentine izposodil krilnega nogometaša Valentina Eysserica. 26-letni nekdanji mladi francoski reprezentant je pred tem igral za AS Monaco, Saint-Étienne in Nico. Za Fiorentino je od poletja 2017 odigral le 31 tekem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.