Šport > Nogomet
883 ogledov

Slovenec za zajetno odškodnino v evropskega velikana

Miha Zajc Empoli Epa
Miha Zajc ne bo več igral za italijanski Empoli, katerega član je od leta 2017.

Slovenski reprezentant Miha Zajc se iz Empolija seli v Fenerbahçe, je v poznih sredinih večernih urah poročala italijanska televizija Sky.

Marek Hamšik Besiktas Napoli Tržnica Šport Kapetan zavrnil trikrat večjo plačo

Turki bodo za Zajca plačali 6,5 milijona evrov odškodnine, poleg tega pa bo član Empolija postal Salih Uçan, ki je do sedaj za moštvo iz Toskane nastopal kot posojen igralec Fenerja.

Po poročanju italijanskih medijev bo imel Zajc, za katerega sta se zanimala tudi angleška premierligaša Huddersfield Town in Newcastle United, v Turčiji več kot milijon evrov letne plače.

Zajc je leta 2017 v Empoli prišel iz ljubljanske Olimpije v zameno za 1,7 milijona evrov. Za Toskance je na 68 prvenstvenih tekmah prispeval 12 zadetkov in 20 asistenc. V letošnji sezoni je, po prihodu trenerja Giuseppeja Iachinija, večinoma imel vlogo rezervista.

Fenerbahçeju v letošnji sezoni ne gre po načrtih, saj je v elitni turški Süper lig šele na 14. mestu in se presenetljivo bori za obstanek.

Leandro Paredes Prestopi Šport PSG znova odprl mošnjiček
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice