Boban zahteva odgovor: "Luka, zakaj mi kradeš blokade?"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenski zvezdnik je pod obročema zasenčil srbskega velikana.
Oglej si celoten članek

Srbski košarkar Boban Marjanović je bil po zmagi nad Charlotte Hornets razpoložen za zbijanje šal. Tokrat se je obregnil ob osebni rekord Luke Dončića, ki je na tekmi dosegel štiri blokade.

NBA Luka neustavljiv ob vrnitvi dolgo časa odsotnega kolega

224 centimetrov visoki srbski center se proti sršenom ni vpisal med blokerje, kar niti ni presenetljivo, saj kljub zares impresivni višini ne slovi kot ravno dober bloker. Njegovo karierno povprečje namreč znaša samo 0,4 blokade na tekmo.

"Štiri blokade. To! Tudi jaz bi si želel vsaj eno," je Dončićev dosežek komentiral Marjanović, nato pa je novinarjem v svojem šaljivem slogu narekoval dve vprašanji za zvezdniškega soigralca. "Vprašajte ga, kako je igrati ob Bobanu. Vprašajte ga še, zakaj mi krade blokade," je v smehu dejal 32-letnik.

zahtevno občinstvo Dončića izžvižgali lastni soigralci

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.