"Bolt hitreje odteče svojih 100 metrov, kot pa Pogba izvede enajstmetrovko"

Foto: Profimedia
Enajstmetrovka, ki jo je Paul Pogba izvedel na tekmi z Evertonom, je kmalu postala predmet posmeha na društvenih omrežjih.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometni zvezdnik Paul Pogba se je na tekmi z Evertonom obnašal precej nonšalantno, kar je po tekmi tudi sam priznal, ko je v 27. minuti izvedel enajstmetrovko, katero mu je vratar Jordan Pickford tudi obranil, a se je Francoz oddolžil za napako, ko je odbito žogo pospravil v gol.

Pogba je namreč tekom izvedbe enajstmetrovke od trenutka, ko je vzel zalet, ter do trenutka, ko je žogo dejansko brcnil, napravil kar 26 korakov! Vse skupaj je bilo tako počasno in mučno, da so se Angleži začeli šaliti, da Usain Bolt hitreje odteče tek na 100 metrov, kot pa vezist Uniteda izvede najstrožjo kazen.

Na račun Pogbaja so se ponorčevali tudi številni uporabniki socialnih omrežij.

"Slišal sem, da je napravil 26 korakov. Lahko jih drugič naredi tudi 62, da le v tem primeru zadene gol," pa je med smehom po tekmi izjavil Ashley Young.

Začetek konca Pogba ignoriral Mourinha

Dokončno počilo Mourinho vzel kapetanski trak Pogbaju, ta bo kmalu prodan

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.