Šport > Nogomet
931 ogledov

"Bolt hitreje odteče svojih 100 metrov, kot pa Pogba izvede enajstmetrovko"

Paul Pogba
Enajstmetrovka, ki jo je Paul Pogba izvedel na tekmi z Evertonom, je kmalu postala predmet posmeha na društvenih omrežjih.

Francoski nogometni zvezdnik Paul Pogba se je na tekmi z Evertonom obnašal precej nonšalantno, kar je po tekmi tudi sam priznal, ko je v 27. minuti izvedel enajstmetrovko, katero mu je vratar Jordan Pickford tudi obranil, a se je Francoz oddolžil za napako, ko je odbito žogo pospravil v gol.

Pogba je namreč tekom izvedbe enajstmetrovke od trenutka, ko je vzel zalet, ter do trenutka, ko je žogo dejansko brcnil, napravil kar 26 korakov! Vse skupaj je bilo tako počasno in mučno, da so se Angleži začeli šaliti, da Usain Bolt hitreje odteče tek na 100 metrov, kot pa vezist Uniteda izvede najstrožjo kazen.

Na račun Pogbaja so se ponorčevali tudi številni uporabniki socialnih omrežij.

"Slišal sem, da je napravil 26 korakov. Lahko jih drugič naredi tudi 62, da le v tem primeru zadene gol," pa je med smehom po tekmi izjavil Ashley Young.

mourinho pogba Začetek konca Šport Pogba ignoriral Mourinha jose mourinho paul pogba Dokončno počilo Šport Mourinho vzel kapetanski trak Pogbaju, ta bo kmalu prodan

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice