Šport > Nogomet
984 ogledov

Pogba ignoriral Mourinha

mourinho pogba Epa
Nesoglasje med Joséjem Mourinhom in Paulom Pogbajem se približuje vrelišču.

Vzdušje v taboru angleškega velikana je na najnižji možno točki, velik del odgovornosti pa gre pripisati sporu med trenerjem Joséjem Mourinhom in nekdanjim najdražjim nogometašev vseh časom Paulom Pogbajem.

Mourinhov šov Šport "Vprašajte njega, on mi prisluškuje"

Mourinho je slavnemu varovancu nedavno odvzel kapetanski trak, potem ko si je član svetohnih prvakov dovolil javno izraziti dvom v trenerjeve taktične zamisli.

jose mourinho paul pogba Dokončno počilo Šport Mourinho vzel kapetanski trak Pogbaju, ta bo kmalu prodan

Portugalcu dodatne preglavice povzročajo slabi rezultat, zaradi katerih naj bi vodstvo kluba že navezalo stik z Zinedinom Zidanom. Mourinho je sicer še vedno prepričan, da njegov stolček ni v nevarnosti.

Odnos s Pogbajem je, kot kaže, nepopravljiv, nogometaš pa naj bi soigralcem že sporočil svoj namero, če bo Mourinho ostal na čelu rdečih vragov. Pogba bi lahko do zimskega prestopnega roka celo bojkotiral tekme Uniteda, nato pa od vodstva kluba zahteval, naj izberejo med njim ali Mourinhom. 

Pogba meni, da Mourinho s taktiko in formacijo sramoti tako njega kot preostale soigralce, ki imajo težave z dojemanjem in uresničevanjem njegovih zamislic.

Francoza se je v zadnjem času glasno povezovalo s prestopom k Barceloni, vendar je predsednik španskega prvaka Josep Maria Bartomeu mnenja, da bi bil dogovor težko uresničljiv.

Komentarjev 4
  • joc37 19:58 02.oktober 2018.

    če je takšen odnos, so včasih zaradi tega trenerji puščal glavne igralce na klopi.