Šport > Nogomet
3710 ogledov

Mourinho: "Od***ite, ku***ni sinovi!"

jose mourinho Epa
Portugalec je z velikim zadovoljstvom dočakal trenutek, ko je lahko povedal svojim kritikom, kaj si misli o njih.

Manchester United je bil tik pred novo blamažo, ko je na domači tekmi proti Newcastlu 0:2 le uspel pretvoriti v razburljivo zmago 3:2. Zmaga je vsekakor zelo razveselila igralce, navijače ter predvsem Josea Mourinha.

Mnogi angleški mediji so ga namreč tekom tekme že imenovali za "bivšega stratega Rdečih vragov", kar pa ni bilo najbolj všeč portugalskemu trenerju, ki je komaj čakal, da se jim maščuje ter jim po koncu tekme pove, kaj si misli.

mourinho pogba Začetek konca Šport Pogba ignoriral Mourinha

"Imam 55 let in prvič v nogometu doživljam, da se izvaja lov na določenega človeka," je po tekmi izjavil Mourinho, s čimer je ciljal na odnos angleških medijev od začetka sezone dalje.

"Sem izkušen in zrel, velik sem in lahko živim s tem. Ne vem pa, če lahko moji varovanci, oni so v paniki. Vse zastopim, tudi da je to industrija in kakšna je narava tega posla, toda takšne situacije, tega do sedaj še nisem videl. Marcus Rashford je bil na igrišču žalosten, Scott McTominay prestrašen, dečki delajo napake, toda v tej situaciji straha in lova za enim človekom so dali vse od sebe," je dodal Mourinho.

Mourinhov šov Šport "Vprašajte njega, on mi prisluškuje"

"Danes zvečer grem v London, če bo jutri tam padal dež, vedite, da je moja krivda. Če se bodo pojavile težave pri usklajevanju Brexita, vedite, da je moja krivda. Moram biti pripravljen na to. To je že preveč lova name... toda, navadil sem že," se je kot dežurnega krivca za vse stvari na Otoku oklical Mourinho, ki je tudi ovrgel vsa namigovanja, da naj bi igralci namerno igrali izpod nivoja, ker se ga želijo znebiti: "Samo klub je važen, ne jaz, ne igralci. V drugem polčasu do dali vse od sebe in zato smo zmagali."

Angleškim medijem pa je bolj kot sama zmaga Uniteda ali Mourinheva tiskovna konferenca bila zanimiva reakcija Portugalca po samem koncu tekme, ko je gestikuliral proti kameri ter zraven zaklel: "fodas filhos de puta", kar pomeni "Od***ite, ku***ni sinovi!"

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.