Boltov rival brez svetovnega prvenstva

Foto: EPA Andre de Grasse.
Foto: EPA Andre de Grasse.
Superzvezdnik Usain Bolt je dan pred začetkom atletskega svetovnega prvenstva v Londonu, kjer bo Jamajčan končal izjemno športno pot, ostal brez pomembnega tekmeca.
Oglej si celoten članek

Nastop je zaradi poškodbe stegenske mišice odpovedal Kanadčan Andre de Grasse, bronast na 100 m na SP v Pekingu 2015 in na lanskih olimpijskih igrah, kjer je bil tudi drugi na 200 m.

"Na treningu sem si natrgal mečno mišico in sem zato prisiljen odpovedati udeležbo na SP. Zavedam se, da so poškodbe del športa, toda ta je prišla res ob nepravem času. Posebej zato, ker sem bil najbolje pripravljen doslej. Zelo sem razočaran, ker ne bom mogel zastopati svoje države v Londonu," je sporočil 22-letni De Grasse.

SP v atletiki Največji slovenski adut morda brez SP

Letos je ob preveliki pomoči vetra (+4,8 m/s) na 100 m že tekel 9,69 sekunde. Najboljši čas sezone ima sicer Američan Christian Coleman (9,82); Bolt si deli sedmo mesto (9,95).

Zadnji izziv Bolt ne bo branil enega od naslovov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.