Borut Pahor bo Ilki Štuhec opral avto

Foto: Borut Pahor na Twitterju
Foto: Borut Pahor na Twitterju
Predsednik države je na poseben način čestital slovenski smučarki.
Oglej si celoten članek

"Draga Ilka, čestitke za šampionsko zmago," je na Twiiterju, potem ko je Ilka Štuhec v švedskem Åreju ubranila naslov svetovne prvakinje v smuku, zapisal predsednik Borut Pahor. "Ampak kaj mi je bilo treba zadnjič pod Pohorjem obljubit, da vam v tem primeru operem avto?"

Tvitosfera "Downhillka" poskrbela za eksplozijo

FOTO Kraljica Ilka ostaja na prestolu!

Nogometašem loščil kopačke

Pahor je ob slovenskih športnih uspehih že v preteklosti večkrat poskrbel za nenavadne obljube. Med drugim je slovenskim nogometašem leta 2009 loščil kopačke.

video Pahorjevo loščenje "kopačk"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 17:59 10. Februar 2019.

    Spark, če misliš, da bi ti predsednik naj bil za vzgled, potem si pač ena ovčka v čredi.

  • 17:47 10. Februar 2019.

    Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem …

  • 17:30 10. Februar 2019.

    Prepričan sem bil, da bi morala institucija predsednika izražati dostojanstvo, avtoriteto, ki vzbuja spoštovanje, ki nam je za vzgled, ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.