Šport
2041 ogledov

Borut Pahor bo Ilki Štuhec opral avto

Ilka Štuhec in Borut Pahor Borut Pahor na Twitterju
Predsednik države je na poseben način čestital slovenski smučarki.

"Draga Ilka, čestitke za šampionsko zmago," je na Twiiterju, potem ko je Ilka Štuhec v švedskem Åreju ubranila naslov svetovne prvakinje v smuku, zapisal predsednik Borut Pahor. "Ampak kaj mi je bilo treba zadnjič pod Pohorjem obljubit, da vam v tem primeru operem avto?"

Ilka Štuhec Za zgodovino Šport Vse to je danes uspelo Ilki Štuhec Ilka Štuhec SP Are smuk Tvitosfera Šport "Downhillka" poskrbela za eksplozijo Suter Štuhec Vonn smuk SP Are FOTO Šport Kraljica Ilka ostaja na prestolu!

Nogometašem loščil kopačke

Pahor je ob slovenskih športnih uspehih že v preteklosti večkrat poskrbel za nenavadne obljube. Med drugim je slovenskim nogometašem leta 2009 loščil kopačke.

Borut Pahor, %C4%8Di%C5%A1%C4%8Denje, kopa%C4%8Dke, nogomet, krta%C4%8Da video Slovenija Pahorjevo loščenje "kopačk"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • norman 17:59 10.februar 2019.

    Spark, če misliš, da bi ti predsednik naj bil za vzgled, potem si pač ena ovčka v čredi.

  • Rose_Tooth 17:47 10.februar 2019.

    Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred mesecem dni in v prvem mesecu tega dela sem zaslužil 27.492 $. To delo je res neverjetno ...prikaži več in mi daje vsak dan odličen dohodek s krajšim delovnim časom. Vsaka oseba lahko zdaj na tej spletni strani z lahkoto d0bi več dohodka >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com

  • Spark 17:30 10.februar 2019.

    Prepričan sem bil, da bi morala institucija predsednika izražati dostojanstvo, avtoriteto, ki vzbuja spoštovanje, ki nam je za vzgled, ki predstavlja državo, upošteva ustavno določen okvir funkcije ... . Žal, to ni moj predsednik, niti klovn ne, to je ... .