Bottas spet ugnal Hamiltona

Foto: Epa Valtteri Bottas.
Foto: Epa Valtteri Bottas.
Dirkači formule 1 so opravili s kvalifikacijami za VN Španije.
Oglej si celoten članek

Vodilni v skupnem seštevku svetovnega prvenstva formule 1, Finec Valtteri Bottas (Mercedes), bo nedeljsko VN Španije v Barceloni začel s prvega startnega mesta, potem ko je bil z rekordom proge 1:15,406 minute najhitrejši v današnjih kvalifikacijah. Za Finca je to tretji "pole-position" zaporedoma.

Zdaj gre zares Hamilton: "Bottas kopira moje nastavitve."

Z drugega mesta bo startal njegov moštveni kolega, Britanec Lewis Hamilton, ki je zaostal 0,634 sekunde, s tretjega pa Ferrarijev Nemec Sebastian Vettel, ki je zaostal že skoraj devet desetink sekunde.

Mercedes je na vseh štirih letošnjih dirkah pobral prvi dve mesti, novo priložnost za podoben uspeh pa bo imel v nedeljo na dirki, ki se bo začela ob 15.10.

Vršijo pritisk Ferrari se oklepa spornega privilegija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.