Bouchardova v najbolj provokativni opremi v zgodovini tenisa

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kanadska teniška igralka Eugenie Bouchard že nekaj časa ni več v samem vrhu svetovnega tenisa, toda še vedno zna na račun svojega izgleda in modnih kombinacij pritegniti pozornost navijačev in medijev.
Oglej si celoten članek

Eugenie Bouchard zadnje čase blesti predvsem izven teniških igrišč, kjer z različnimi snemanji pomankljivo oblečena buri moško domišljijo.

Paparaci Vroča tenisačica Bouchardova na plaži po nesreči pokazala prsi

Zdaj pa se je 25-letna teniška zvezdnica v senzacionalni opravi pojavila tudi v konzervativnem angleškem Wimbledonu. Na igrišču All England Cluba je namreč opravila trening v ozkem, oprijetem črnem kombinezonu.

S svojim izgledom se je svojim zvestim sledilcem seveda takoj pohvalila preko svojega Instagram profila ter ga dobesedno zažgala, saj so se takoj pojavili številni, predvsem pozitivni komentarji njenega izgleda.

Bouchard Teniško igralko med dvobojem motila odprta zadrga na hlačah

"Ali snemaš avdicijo za film Catwoman?" je bil eden izmed izvirnejših komentarjev, medtem ko je bil nek drug navijač mnenja, da bi morala v podobni opravi nastopiti tudi na glavnem turnirju: "Prosim, bodi tako oblečena, vendar v belem!"

Postavo teniške lepotice je pohvalila tudi znamenita filmska igralka Kaley Cuoco, glavna zvezdnica serije Teorija velikega poka: "Kakšno postavo imaš, neverjetno!"

Obljuba dela dolg Lepa tenisačica odšla na zmenek z navijačem

Na veliko žalost njenih navijačev pa je že zdaj znano, da Bouchardova v podobni opremi ne bo nastopila na Wimbledonu, kjer so kombinezoni ter kakršnakoli oblačila, ki niso bele barve, strogo prepovedana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.