Šport
6919 ogledov

Vroča tenisačica Bouchardova na plaži po nesreči pokazala prsi

Eugenie Bouchard
Paparaci na plaži so komaj dočakali, da teniško igralko ujamejo v nerodnem položaju.

Kanadska teniška igralka Eugenie Bouchard ponovno polni naslovnice časnikov, toda ne zaradi uspehov na teniških igriščih, temveč zaradi dogajanja izven njih.

 Eugenie Bouchard Bouchard Šport Teniško igralko med dvobojem motila odprta zadrga na hlačah

Ena izmed najatraktivnejših teniških igralk na svetu se je odločila, da s prijateljicami odpotuje na počitnice v Miami, kjer se vsaj po fotografijah, ki so jih objavili paparaci ter tudi ona sama na Instagramu, odlično zabava.

Eugenie Bouchard | Avtor: Profimedia Profimedia

Slavni tenisačici seveda na vsakem koraku sledijo številni paparaci. Tudi tokrat so jo skriti pričakali na plaži ter z objektivom spremljali vsako potezo lepe športnice. Fotografirali so jo v vseh možnih pozah: med surfanjem, zabavo v valovih, med igranjem s prijateljicami ter tudi med prijateljsko rokoborbo v pesku.

Fett Sports Illustrated Šport Lepa hrvaška tenisačica bi se slekla v stilu Bouchardove

Prav med tem dejanjem pa so paparaci ujeli najbolj provokativno fotografijo, saj so v objektiv ujeli prsi ene najlepših športnic na svetu. Med borbo za žogo z eno izmed prijateljic se ji je namreč nekoliko zamaknil zgornji del bikinija, na veliko veselje moškega dela njenih privržencev.

Eugenie Bouchard | Avtor: Profimedia Profimedia

Za svoje moške privržence pa je sicer precej dobro poskrbela tudi sama, saj je na družabnih omrežjih objavila številne fotografije, ki prebudijo moško domišljijo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐎old town road🐎

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i got the horses in the bacc 🐎🐎

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grilled cheese on the beach

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Komentarjev 3
  • Snežinko 08:57 14.april 2019.

    Spet pretiravate! Ena NAJLEPŠIIH športnic na svetu? Lepo prosim, no... je simpatična, to je vse. Niti približa se ne najlepšim na zemlji!

  • Avatar vec
    vec 05:48 14.april 2019.

    To pa je domet pisunskega portala, ena je ponesreč bradavičko pokazala, ne celo dojko, samo nipl, in ratala udarna vest pod alpami. ojej