Branilec lovorike ima vsega dovolj, zapušča turnejo

Foto: Epa
Foto: Epa
Stoch predčasno zapustil novoletno turnejo.
Oglej si celoten članek

Branilec lanske zmage Kamil Stoch je sinoči predčasno zapustil novoletno turnejo v smučarskih skokih. "Mislimo, da potrebuje trening, veliko treninga," je po poročanju avstrijske tiskovne agencije APA dejal športni direktor poljske reprezentance Adam Malysz, zmagovalec turneje štirih skakalnic v sezoni 2000/01.

V tej sezoni je Stoch ostal brez točk svetovnega pokala v Oberstdorfu in Garmisch-Partenkirchenu, v Innsbrucku pa je v ponedeljek izpadel že v kvalifikacijah.

Stoch je na prestižni turneji štirih skakalnic zmagal dvakrat v nizu po sezoni 2015/16, ko je bil najboljši Peter Prevc. Po sezonah 2016/17 in 2017/18 je tretjič slavil lani.

Bes Velika drama v Ga-Paju, Norvežani zahtevajo stroge sankcije Šok Skrivnostni umik Ceneta Prevca: "Prosim le, da me pustite pri miru"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.