Brez kazni tudi tokrat ni šlo

Foto: Saša Despot nogomet Olimpija - Maribor
Nekateri slovenski prvoligaši bodo morali znova odpreti denarnico.
Oglej si celoten članek

Disciplinski sodnik Prve lige Telekom Slovenije Roman Rogelj je odločil, da morajo trener Gorice Miran Srebrnič ter nogometaša Krškega Marco Da Silva in Maribora Mitja Viler eno tekmo počivati, kluba Mura in Maribor pa plačati denarno kazen.

Olimpija Mandarić nastavil naslednika Mladena Rudonje

Srebrnič je tekmo prepovedi vodenja moštva prejel zaradi ponavljajočih protestov zoper sodnika. Glavni trener Gorice tako ne bo mogel voditi svojega moštva na ponedeljkovi domači tekmi proti Celju.

Nogometaš Krškega Da Silva, ki je v sredo na domači tekmi proti Domžalam prejel rdeči karton, je bil dodatno kaznovan še z eno tekmo prepovedi igranja. V 11. krogu v nedeljo tako ne bo smel igrati v gosteh pri Olimpiji.

Eno tekmo prepovedi je dobil tudi nogometaš Maribora Viler, ki je v prejšnjem krogu prejel dva rumena kartona. V nedeljo bo tako manjkal na gostovanju pri Muri, ki bo zaradi nešportnega vedenja več igralcev, v zadnjem krogu je kar šest nogometašev prejelo rumeni karton, morala plačati kazen v višini 360 evrov.

Denarno kazen v višini 1800 evrov pa bo moral plačati tudi nogometni klub Maribor, in sicer zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev.

Po preiskavah Takšno je stanje nogometašev Gorice

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:48 30. September 2018.

    A vSloveniji ni sposobnih Slovencev kateri bi vodili naše ekipne športe ?????????????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.