Šport > Nogomet
66 ogledov

Brez kazni tudi tokrat ni šlo

nogomet Olimpija - Maribor Saša Despot
Nekateri slovenski prvoligaši bodo morali znova odpreti denarnico.

Disciplinski sodnik Prve lige Telekom Slovenije Roman Rogelj je odločil, da morajo trener Gorice Miran Srebrnič ter nogometaša Krškega Marco Da Silva in Maribora Mitja Viler eno tekmo počivati, kluba Mura in Maribor pa plačati denarno kazen.

Milan Mandarić Olimpija Šport Mandarić nastavil naslednika Mladena Rudonje

Srebrnič je tekmo prepovedi vodenja moštva prejel zaradi ponavljajočih protestov zoper sodnika. Glavni trener Gorice tako ne bo mogel voditi svojega moštva na ponedeljkovi domači tekmi proti Celju.

Nogometaš Krškega Da Silva, ki je v sredo na domači tekmi proti Domžalam prejel rdeči karton, je bil dodatno kaznovan še z eno tekmo prepovedi igranja. V 11. krogu v nedeljo tako ne bo smel igrati v gosteh pri Olimpiji.

Eno tekmo prepovedi je dobil tudi nogometaš Maribora Viler, ki je v prejšnjem krogu prejel dva rumena kartona. V nedeljo bo tako manjkal na gostovanju pri Muri, ki bo zaradi nešportnega vedenja več igralcev, v zadnjem krogu je kar šest nogometašev prejelo rumeni karton, morala plačati kazen v višini 360 evrov.

Denarno kazen v višini 1800 evrov pa bo moral plačati tudi nogometni klub Maribor, in sicer zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev.

UKC Ljubljana Po preiskavah Šport Takšno je stanje nogometašev Gorice
Komentarjev 1
  • vladek 06:48 30.september 2018.

    A vSloveniji ni sposobnih Slovencev kateri bi vodili naše ekipne športe ?????????????

Sorodne novice