Brutalno! Trener z glavo nokavtiral nasprotnega stratega

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Trener italijanskega Luccheseja je prejel petmesečno kazen, potem ko je igralcem naročil, naj nasprotnikom lomijo noge, ter z glavo nokavtiral nasprotnega trenerja.
Oglej si celoten članek

Trener italijanskega tretjeligaša Luccheseja, Giancarlo Favarin, je suspendiran za naslednjih pet mesecev zaradi nasilnega obnašanja na tekmi z Alessandrio.

Njegovo obnašanje so ujele tudi televizijske kamere, na katerih se vidi, kako Favarin z glavo udari trenerja nasprotne ekipe. Favarin naj bi tudi žalil nasprotnega stratega tekom celotne tekme.

Delegat srečanja je v zapisnik zapisal tudi to, da je Favarin še pred fizičnim napadom naročil svojim nogometašem, da naj nasprotniku polomijo čim več nog. Favarinova izjava svojim igralcem je bila prav tako vzeta v obzir pri določitvi trajanja kazni.

Kazen pa je prejel tudi trener Alessandrie, Gaetano Mancino, ker naj bi tudi sam tekom srečanja verbalno obračunaval s Favarinom. Mancino bo tako manjkal na prihodnjih dveh obračunih svoje ekipe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.