Brutalno zabil, visel na obroču ter prejel pest v glavo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Košarkar Ervin Zulić je žogo lepo zabil skozi obroč, na katerem je nato nekaj časa zmagoslavno visel. To pa ni bilo všeč Američanu Davidu Samuelsu...
Oglej si celoten članek

Vsakemu človeku se včasih zgodi, da "eksplodira" ter ne uspe kontrolirati svojega besa. To je nekaj povsem normalnega. Toda malce neprijetno je, če se ti to zgodi tekom košarkarske tekme, na kateri tvoja ekipa izgublja za 19 točk...

Košarkar Wellsa Ervin Zulić je po ujeti žogi v napadu uspešno zaključil akcijo z zabijanjem. Glede na to, da je njegova ekipa prepričljivo vodila, se je odločil da bo nove točke proslavil z malce daljšim visenjem na obroču.

Nad njegovo potezo pa ni bil navdušen Američan David Samuels, ki je počakal na Zulića, da je doskočil na tla in se obrnil proti svojemu obroču, nato pa ga je član Kapfenberga z vso silo udaril v glavo, da se je nesrečni Zulić znašel na tleh.

Incident, ki se je zgodil v avstrijskem prvenstvu, je nekoliko uspelo omejiti sodnikom in soigralcem bosanskega košarkarja, ki so mu preprečili, da bi se, potem ko se je pobral s tal, spravil na Samuelsa. Američan pa je bil s tekme seveda nemudoma izključen in je takoj po tekmi dobil tudi odpoved s strani kluba.

Rondo vs Paul Pretep NBA zvezdnikov: pljuvanje, levi kroše, desni direkt...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.