Šport > Košarka
4346 ogledov

Brutalno zabil, visel na obroču ter prejel pest v glavo

David Samuels Twitter
Košarkar Ervin Zulić je žogo lepo zabil skozi obroč, na katerem je nato nekaj časa zmagoslavno visel. To pa ni bilo všeč Američanu Davidu Samuelsu...

Vsakemu človeku se včasih zgodi, da "eksplodira" ter ne uspe kontrolirati svojega besa. To je nekaj povsem normalnega. Toda malce neprijetno je, če se ti to zgodi tekom košarkarske tekme, na kateri tvoja ekipa izgublja za 19 točk...

Košarkar Wellsa Ervin Zulić je po ujeti žogi v napadu uspešno zaključil akcijo z zabijanjem. Glede na to, da je njegova ekipa prepričljivo vodila, se je odločil da bo nove točke proslavil z malce daljšim visenjem na obroču.

Nad njegovo potezo pa ni bil navdušen Američan David Samuels, ki je počakal na Zulića, da je doskočil na tla in se obrnil proti svojemu obroču, nato pa ga je član Kapfenberga z vso silo udaril v glavo, da se je nesrečni Zulić znašel na tleh.

Incident, ki se je zgodil v avstrijskem prvenstvu, je nekoliko uspelo omejiti sodnikom in soigralcem bosanskega košarkarja, ki so mu preprečili, da bi se, potem ko se je pobral s tal, spravil na Samuelsa. Američan pa je bil s tekme seveda nemudoma izključen in je takoj po tekmi dobil tudi odpoved s strani kluba.

Rajon Rondo vs Chris Paul Rondo vs Paul Šport Pretep NBA zvezdnikov: pljuvanje, levi kroše, desni direkt...
Komentarjev 1
  • alen04 09:53 24.oktober 2018.

    nevoščljiv idiot!!!