Bryant ima pretres možganov

Foto: EPA
Foto: EPA
Zvezdnik moštva Los Angeles Lakers Kobe Bryant si bo ekshibicijski košarkarski spektakel onstran luže zapomnil za vselej.
Oglej si celoten članek

Kobe Bryant, najboljši strelec v zgodovini tekem vseh zvezd All-Star lige NBA, je na parketu pristal okrvavljen z zlomljenim nosom po grdem prekršku Dwyana Wada – ta se mu je sicer že opravičil , zdaj pa se je še izkazalo, da je Bryant staknil tudi pretres možganov.

Moštvo Jezernikov je po sinočnjem zdravniškem pregledu predstavilo podrobnosti o zdravstvenem stanju štirikratnega MVP tekem vseh zvezd severnoameriške košarkarske lige. Zaradi poškodbe bo 33-letni košarkar najverjetneje izpustil tekmo proti Minnesoti.

Zvezdnik Miamija se je prvič opravičil že na tekmi, nato pa je poškodovanemu Bryantu poslal še tekstovno sporočilo. "Šlo je za nesrečo. Nisem hotel nikogar poškodovati, še najmanj pa na takšni tekmi. Bilo je povsem nenamerno," je dejal Wade. Moštvo Zahoda je na tekmi v Orlandu premagalo Vzhod s 152:149.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.