Šport > Košarka
28 ogledov

Bryant ima pretres možganov

All Star tekma Orlando Vzhod Zahod Bryant EPA
Zvezdnik moštva Los Angeles Lakers Kobe Bryant si bo ekshibicijski košarkarski spektakel onstran luže zapomnil za vselej.

Kobe Bryant, najboljši strelec v zgodovini tekem vseh zvezd All-Star lige NBA, je na parketu pristal okrvavljen z zlomljenim nosom po grdem prekršku Dwyana Wada – ta se mu je sicer že opravičil , zdaj pa se je še izkazalo, da je Bryant staknil tudi pretres možganov.

Moštvo Jezernikov je po sinočnjem zdravniškem pregledu predstavilo podrobnosti o zdravstvenem stanju štirikratnega MVP tekem vseh zvezd severnoameriške košarkarske lige. Zaradi poškodbe bo 33-letni košarkar najverjetneje izpustil tekmo proti Minnesoti.

Zvezdnik Miamija se je prvič opravičil že na tekmi, nato pa je poškodovanemu Bryantu poslal še tekstovno sporočilo. "Šlo je za nesrečo. Nisem hotel nikogar poškodovati, še najmanj pa na takšni tekmi. Bilo je povsem nenamerno," je dejal Wade. Moštvo Zahoda je na tekmi v Orlandu premagalo Vzhod s 152:149.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.