Bryant ostaja Lakers

Foto: Žurnal24 Kobe Bryant bo dres LA Lakers nosil še vsaj tri leta. (Foto: EPA)
Eden najboljših košarkarjev na svetu Američan Kobe Bryant je z Los Angeles Lakers podpisal novo tri letno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Moštvo severnoameriške košarkarske lige NBA Los Angeles Lakers, kjer igra tudi Slovenec Saša Vujačić, je s prvim zvezdnikom ekipe Kobejem Bryantom sklenilo dogovor o nadaljnjem sodelovanju. Enaintridesetletni Bryant je z Jezerniki podpisal triletno pogodbo, finančne podrobnosti pa niso znane.

Bryant je s povprečno 27,2 dosežene točke na tekmo prvi igralec ekipe, poleg tega ima v statistiki še 5,3 skoka in 5,1 podaje na tekmo. Lakersom je pripomogel do štirih naslovov prvaka lige, kar dvanajstkrat pa je nastopil na tekmi all star. V tej sezoni je na lestvici najboljših strelcev ekipe prehitel tudi legendarnega Jerryja Westa.

"Zelo smo veseli, da smo dosegli dogovor,“ je po podpisu pogodbe dejal generalni menedžar LA Lakers  Mitch Kupchak in še dodal: "Kobe je bil temelj naše ekipe več kot desetletje. Pomagal nam je do štirih naslovov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.