Bryant: "Vedno sem bil navijač Milana"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Sloviti košarkar Kobe Bryant je zatrdil, da je že celo življenje navijač AC Milana.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik lige NBA Kobe Bryant je v soboto obiskal trening center AC Milana, kjer je nadaljeval z okrevanjem po poškodbi ahilove tetive, ki ga je oddaljila od letošnje končnice.

V Milanellu sta 34-letnika pozdravila Daniele Bonera in Andrea Poli, ob srečanju z obema Rossoneroma je sloviti košarkar priznal, da je navijač AC Milana.

Treniral je nogomet

"Vedno sem bil navijač Milana. V Los Angelesu imam klubski šal, v slačilnici pa v moji omarici visi njihov dres," je za klubsko spletno stran povedal Kobe. Milanski klub je Američanu podaril tudi dres z njegovo številko 24.

Bryant, ki je sicer rojen v Philadelphiji, se je s šestimi leti preselil v Italijo, kjer je njegov oče Joe igral profesionalno košarko. Mali Kobe je v zgodnjih letih treniral tudi nogomet, leta 1994 pa se je družina preselila nazaj v ZDA. Ker je njegovo bivanje na Apeninskem polotoku sovpadalo z največjimi uspehi Milana, ne preseneča, da stiska pesti za Rossonere.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.