Šport > Košarka
15 ogledov

Bryant: "Vedno sem bil navijač Milana"

kobe bryant Los Angeles Lakers NBA Reuters
Sloviti košarkar Kobe Bryant je zatrdil, da je že celo življenje navijač AC Milana.

Zvezdnik lige NBA Kobe Bryant je v soboto obiskal trening center AC Milana, kjer je nadaljeval z okrevanjem po poškodbi ahilove tetive, ki ga je oddaljila od letošnje končnice.

V Milanellu sta 34-letnika pozdravila Daniele Bonera in Andrea Poli, ob srečanju z obema Rossoneroma je sloviti košarkar priznal, da je navijač AC Milana.

Treniral je nogomet

"Vedno sem bil navijač Milana. V Los Angelesu imam klubski šal, v slačilnici pa v moji omarici visi njihov dres," je za klubsko spletno stran povedal Kobe. Milanski klub je Američanu podaril tudi dres z njegovo številko 24.

Bryant, ki je sicer rojen v Philadelphiji, se je s šestimi leti preselil v Italijo, kjer je njegov oče Joe igral profesionalno košarko. Mali Kobe je v zgodnjih letih treniral tudi nogomet, leta 1994 pa se je družina preselila nazaj v ZDA. Ker je njegovo bivanje na Apeninskem polotoku sovpadalo z največjimi uspehi Milana, ne preseneča, da stiska pesti za Rossonere.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.