Šport > Košarka
28 ogledov

Kobe dobil prvo bitko z materjo

kobe bryant Gasol Los Angeles Lakers poškodba končnica NBA EPA
Zvezni sodnik iz Kalifornije je odločil, da podjetje Goldin Auctions ne sme prodati, uničiti ali na kakršenkoli način razpolagati s spominki Kobeja Bryanta. Omenjeno podjetje je vložilo tožbo proti zvezdniku LA Lakers, ker je nasprotoval prodaji spominkov, ki jo je brez privoljenja odobrila njegova mama.

Spor med Kobejem Bryantom in njegovo mamo Pamelo, ki se prepirata o usodi spominkov ameriškega košarkarja, se je preselil na sodišče. Prvo bitko je dobil zvezdnik jezernikov, saj je sodišče odločilo, da avkcijska hiša Goldin Auctions, ki je Pameli sicer izplačala predujem v višini 450 tisoč dolarjev, spominkov do nadaljnjega ne sme prodajati.

Kobejeva mama se je za dražbo spominkov svojega sina odločila po tem, ko ji košarkar ni hotel izplačati 450 tisoč dolarjev za nakup nove hiše v Nevadi. Pamela je na sodišču zatrdila, da ji je sin dal privoljenje za prodajo spominkov, ki vključujejo drese, pokale, žoge, pisma, itd., medtem ko Kobe to zanika. Košarkar LA Lakers je v pisani obliki povzel pogovor s svojo mamo.

Kobe: ''Nikoli ti nisem rekel, da lahko obdržiš spominke.''

Pamela: ''Da, ampak nikoli nisi rekel, da jih želiš imeti''

Pamela je na obravnavi zanikala, da se je takšen pogovor kadarkoli zgodil in še vedno trdi, da je imela za prodajo spominkov soglasje svojega sina. Kobe naj bi v zadnjih letih za skladiščenje spominkov zapravil približno 80 tisoč dolarjev, njegov oče Joe Bryant pa je prav tako zatrdil, da Kobe nikoli ni pokazal interesa, da bi obdržal omenjene predmete. Žoga je zdaj na strani sodišča, ki bo presodilo, kakšna bo usoda predmetov, ki so vnesli nemir v družino Bryant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.