Šport > Košarka
46 ogledov

''Kobe bi moral 'tvitati' vsako tekmo''

metta world peace pau gasol EPA
Košarkar Los Angeles Lakers Metta World Peace je navdušen nad komentarji Kobeja Bryanta, ki jih je poškodovani zvezdnik delil na Twitterju med prvo tekmo končnice proti San Antonio Spurs. Ameriški košarkar je prepričan, da bi se Kobe odlično znašel v vlogi trenerja.

Kobe Bryant je moral zaradi strgane Ahilove tetive že končati letošnjo sezono, zato je prvo tekmo končnice med Los Angeles Lakers in San Antonio Spurs spremljal iz domačega naslanjača. Američan je svoje soigralce bodril preko svojega Twitter profila.

Krilni košarkar Metta World Peace je bil nad komentarji navdušen, zato upa, da bo Kobe ''tvital'' tudi med naslednjimi tekmami. ''Všeč mi je, kadar Kobe 'tvita'. Moral bi komentirati še na drugi tekmi, in to ves čas, vsako podajo... nas kritizirati in prežvečiti. Rad imam Kobeja. Kobe je super,'' je povedal Američan in dodal: ''Moral bi trenirati. Odličen trener bi bil. Škoda, da po koncu kariere ne bo treniral.'' Na vprašanje, ali kritika igre ni moteča za ostale soigralce, je World Peace povedal: ''Seveda ne. Jaz sem moteč. Prav nič manj nisem moteč kot Kobe,'' je dodal 33-letnik.

Trener Lakersov Mike D'Antoni je po tekmi zavijal z očmi, čeprav je priznal, da so bili nasveti koristni. Svojega varovanca je v šali označil za ''navijača.'' ''Dobra šala. Mike ima namazan jezik. To mi je všeč,'' je povedal World Peace.

Bryant je sicer že zatrdil, da druge tekme na Twitterju ne bo komentiral. ''Med tekmami ne gledam svojega Twitter profila, zato ne bi vedel. Mislim, da bi morali samo igrati. Ne smemo se obremenjevati, kaj nekdo govori. Vsi razumemo, da si želi biti tukaj. Želi si biti del končnice. Tudi mi si želimo, da bi bil tu,'' je dodal center jezernikov Dwight Howard.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.