Šport > Košarka
22 ogledov

''Popovich bi lahko treniral stare ženske''

metta world peace kobe bryant EPA
Košarkar Los Angeles Lakers Metta World Peace, ki je znan po svojem ekscentričnem vedenju, je spet ''zablestel'' v svojem slogu. Američan je prepričan, da lahko Lakers osvojijo naslov prvaka, pa čeprav v zgodovini lige NBA še nikoli ni zmagala ekipa, ki bi se v končnico podala s sedmega mesta.

''Če gre lahko človek na luno, potem nam lahko uspe,'' je napovedal Metta World Peace, in to kljub temu, da Los Angeles Lakers do zadnjega niso imeli zagotovljenega mesta med najboljših osem ekip zahodne konference.

Jezernike v prvem krogu čaka obračun z drugouvrščeno ekipo zahodne konference San Antonio Spurs, ki jo vodi legendarni trener Gregg Popovich. ''Ne, ne, ne, ne, ne,'' je o spopadu z ostrogami povedal World Peace. ''Ne, kadar imaš na drugi strani Gregga Popovicha. On je neverjeten. Vem, da ima izdelan načrt igre, kjer bi lahko zbral pet starih žensk, ki so ravnokar pojedle 14 skatel čokoladnih piškotov, in bi na igrišču zmagale. Tako dober je Popovich,'' je dodal Američan. Prva tekma bo v Los Angelesu na sporedu v noči na ponedeljek.

Pari končnice:

vzhod:

Miami Heat - Milwaukee Bucks
New York Knicks - Boston Celtics
Indiana Pacers - Atlanta Hawks
Brooklyn Nets - Chicago Bulls

zahod:

Oklahoma City Thunder - Houston Rockets
San Antonio Spurs - Los Angeles Lakers
Denver Nuggets - Golden State Warriors
Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.