Bryantova žena objavila video prvih korakov najmlajše hčerke: "Oči ima kot očka"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Vanessa Bryant, žena tragično preminule košarkarske legende, je s svetom delila prve korake njune najmlajše hčerke, ki pa jih Kobe ni nikoli dočakal...
Oglej si celoten članek

Capri Bryant je sedemmesečni otrok, ki je sredi prejšnjega leta s svojim prihodom na svet razveselil ponosna starša, Kobeja in Vanesso Bryant. Ta vikend, le nekaj tednov po strašni tragediji v družini, pa je tudi prvič shodila, a njen očka in starejša sestra tega nista dočakala.

"Moja Koko Bean. Izgleda enako kot moja Gigi, le oči ima očkove," je ob posnetek čustvenega trenutka, ki ga je preko Instagrama delila s sledilci, zapisala Vanessa.

Najmlajši izmed hčerk Bryant pri poizkusih hoje pomaga Kobejeva sestra Sharia Washington.

Kobe in Vanessa sta sicer do tragičnega 26. januarja imela štiri hčerke. Poleg nesrečno nastradale 13-letne Gianne "Gigi" še Natalio, Bianco in malo Capri.

Dokument Doslej še neznana uradno potrjena podrobnost smrti Kobeja Kaj se je zgodilo? Rekonstrukcija grozljive nesreče, v kateri je umrl Kobe Bryant Los Angeles Znane podrobnosti Bryantovega pogreba Magazin Zato je ta fotografija igralca s Kobejem še posebej tragična

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.