Šport > Košarka
3624 ogledov

Bryantova žena objavila video prvih korakov najmlajše hčerke: "Oči ima kot očka"

Capri Bryant Reševalni pas/Twitter
Vanessa Bryant, žena tragično preminule košarkarske legende, je s svetom delila prve korake njune najmlajše hčerke, ki pa jih Kobe ni nikoli dočakal...

Capri Bryant je sedemmesečni otrok, ki je sredi prejšnjega leta s svojim prihodom na svet razveselil ponosna starša, Kobeja in Vanesso Bryant. Ta vikend, le nekaj tednov po strašni tragediji v družini, pa je tudi prvič shodila, a njen očka in starejša sestra tega nista dočakala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Koko Bean. She looks just like my Gigi with her daddy’s eyes. ☀️❤️auntie Ri-Ri. #7months

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

"Moja Koko Bean. Izgleda enako kot moja Gigi, le oči ima očkove," je ob posnetek čustvenega trenutka, ki ga je preko Instagrama delila s sledilci, zapisala Vanessa.

Najmlajši izmed hčerk Bryant pri poizkusih hoje pomaga Kobejeva sestra Sharia Washington.

Kobe in Vanessa sta sicer do tragičnega 26. januarja imela štiri hčerke. Poleg nesrečno nastradale 13-letne Gianne "Gigi" še Natalio, Bianco in malo Capri.

Kobe Bryant in Gianna Dokument Šport Doslej še neznana uradno potrjena podrobnost smrti Kobeja Kaj se je zgodilo? Šport Rekonstrukcija grozljive nesreče, v kateri je umrl Kobe Bryant Kobe Bryant Los Angeles Šport Znane podrobnosti Bryantovega pogreba jonah hill Magazin Zato je ta fotografija igralca s Kobejem še posebej tragična
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.