Šport > Košarka
6906 ogledov

Kobejeva žena ganila na milijone ljudi

gianna bryant, kobe bryant Profimedia Kobe Bryant in njegova hčerka Gianna.
Vdova legende Los Angeles Lakers je počastila spomin na pokojnega moža.

Vanessa Bryant se po svojih najboljših močeh spoprijema s tragično izgubo moža Kobeja Bryanta in 13-letne hčerke Gianne. Nekdanji NBA zvezdnik se je smrtno ponesrečil v helikopterski nesreči, ki je terjala devet življenj.

Bryant je za seboj pustil ženo in tri hčerke - 17-letno Natalio 3-letno Bianko in 7-mesečno Capri. Tragedija jim je tiste usodne januarske nedelje življenje v hipu obrnila na glavo.

Neznosno bolečino ob izgubi poskušajo omiliti tudi s pomočjo ganljivih zapisov v Kobejev spomin.

Tokrat se je žalujoča vdova možu poklonila z objavo fotografije in oznanilom, da v tragični nesreči, ki se je dotaknila na milijone ljudi po vsem svetu, ni izgubila samo življenjskega sopotnika, temveč tudi najboljšega prijatelja.

Temu je sledila še kopica drugih ključnikov: #najboljšioče, #čeden, #prijazen, #smešen in #ljubeč mož". "Zelo te pogrešam," je pripisala Vanessa in razkrila, da najbolj pogreša njegov jutranji pozdrav: "Bonjourno principessa/reina."

Kmalu zatem  je delila še izsek televizijskega intervjuja, v katerem so Bryanta med drugim vprašali, kdo je njegov najboljši prijatelj. "Moja žena," je izstrelil kot iz topa.

Objavi sta v samo nekaj urah zbrali zbrali skoraj sedem milijonov všečkov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.