Magazin > VIP
5182 ogledov

Najbolj ganljiva zgodba povezana s Kobejem Bryantom

kobe bryant Profimedia
Bil je dobrega srca.

Kristen O’Connor Hecht, žena Toma Hechta, enega od nekoč vodilnih mož NBA moštva Phoenix Suns, je delila ganljivo zgodbo o pokojnem Kobeju Bryantu.

Ko je delala v bolnišnici Joseph’s Hospital and Medical Center, jo je kardiolog prosil, ali lahko moža prosi za uslugo. Pri njih se je zdravil petletni deček Kobe, ki je imel srčno napako in za katerega so vedeli, da bo kmalu umrl.
Otrok je bil Bryantov veliki oboževalec, zato se je kardiolog potrudil in skušal zanj dobiti avtogram. Kristen je moža vprašala, ali lahko pred tekmo Lakersov in Sunsov za malega Kobeja uredi darilo. Mož jo je presenetil. Ko je Bryant izvedel za otroka, je skrivaj prišel v bolnišnico in se z otrokom igral eno uro. "Naprave, ki so ga vzdrževale pri življenju, so piskale, njegov zdravnik pa se je na vsa usta smejal. Ko sva prišla do avta, me je Kobe vprašal: 'Ali lahko pomagam? Gre za denar? To lahko uredim.' Ni šlo za denar. Sezulo me je, a ne le zaradi njegove iskrenosti in darežljivosti, ampak prijaznosti in topline, ki jo je izžareval.“

Mali Kobe je umrl nekaj dni pozneje. "Tri dni po njegovi smrti sem od otrokove mame dobila pismo. Rekla je, da so bili trenutki z Bryantom najlepši trenutki v Kobejevem življenju. Fotografije, posnete tisti dan, so bili edini posnetki, na katerih se je smejal. Bryantovi tiskovni predstavniki pravijo, da je to večkrat počel in vedno je postavil en pogoj – brez medijske pozornosti. Od takrat dalje je moj heroj,“ pravi Kristen.

Že poznate Joongloo?

Komentarjev 4
  • maresem 18:58 01.februar 2020.

    Ne mi več nabijat tega Kobeja, pustite ga počivat ker bo še od mrtvih vstal. Res ste nesposobni kvazi novinarčki. Pojdite ovce past.

  • AnzeSmolej 10:52 01.februar 2020.

    dejte nehat s tem košarkarjem. Za katerega večina ni vedela da obstaja dokler niste mediji začeli trobini non stop vsak dan s tem.

  • tone51 09:07 01.februar 2020.

    ma dosr tega f kobeja

Sorodne novice