Šport > Košarka
1632 ogledov

"Imel sem istega pilota, ne vem več, če bom še sedel v helikopter"

Kawhi Leonard LeBron James Clippers Lakers Profimedia
Veliki zvezdnik je prav tako kot Kobe Bryant uporabljal helikopter.

Najkoristnejši igralec zadnjega finala lige NBA Kawhi Leonard je tako kot Kobe Bryant za pot v Los Angeles uporabljal helikopterske prevoze. Še več, njegov osebni pilot je bil prav Ara Zobayan, ki je v nedeljo pilotiral ob tragediji v kateri je poleg Kobeja in njegove hčerke Gianne umrlo še šest potnikov.

"Pogosto sem letel z njim. Super tip, super ljubezniv. Bil je eden izmed njihovih najboljših pilotov. To je tip, ki ga vprašaš, če te prepelje iz mesta v mesto," je za LA Times izjavil Leonard.

"Še vedno se mi zdi vse skupaj neverjetno. Včasih me je kam odpeljal in mi povedal, da mora pobrati Kobeja, ali pa, da ga je pravkar nekam prepeljal. To so bili nori pogovori. Bil je dober tip. Žal mi je za vse, ki so nastradali," je še dejal Leonard, ki sicer slovi po tem, da ne govori veliko.

Zobayan je bil izkušen pilot in inštruktor letenja z več kot 8.000 urami poletov. Podrobnosti nesreče se še ugotavljajo, a vse kaže, da je bila za tragedijo kriva gosta megla in slaba vidljivost.

Rick Fox NBA igralec Šport "Klicala me je vsa družina, mislili so, da sem s Kobejem"

Leonard se je po naslovu s Torontom odločil za selitev k LA Clippers, po njej pa se je obrnil na Bryanta in se z njim pogovarjal o prometu v južni Kaliforniji. Kobe mu je dejal, da v Los Angeles že 17 let prihaja s helikopterjem. Leonard ima sicer stanovanje blizu dvorane Staples Center, vendar pogosto odhaja tudi v San Diego, kjer ima hišo. Potoval je s helikopterjem.

"Polno reči slišiš, ne veš, kaj je res in kaj ne. Ne morem govoriti o tem. Ne vem, še ne vem, če bom tudi naprej potoval s helikopterjem, veliko stvari mi zdaj hodi po glavi," pravi Leonard.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice