Šport > Košarka
70513 ogledov

Kaj sta Kobe in hčerka počela tik pred letom, še posebej šokira

Kobe Bryant in Gianna Reševalni pas/Twitter
Kobe Bryant je pred svojim usodnim letom hčerko odvedel k maši, kjer sta še zadnjič molila, nato pa odšla med legende...

Smrt Kobeja Bryanta ter njegove hčerke Gianne še vedno odmeva po svetu, ki se ne more sprijazniti z izgubo enega največjih ter najbolj priljubljenih športnikov vseh časov.

Oba Bryanta sta namreč skupaj s še sedmimi ljudmi na krovu preminila v nedeljo 26. januarja v tragični helikopterski nesreči.

Daily Mail pa se je dokopal do podatka, ki povzroči kurjo polt. Kobe naj bi pred usodnim letom svojo hčerkico, ki je bila njegova ljubljenka ter tako imenovana naslednica, peljal v cerkev..

Cerkev "Our Lady Queen of Angels" | Avtor: Reševalni pas/Twitter Cerkev "Our Lady Queen of Angels" Reševalni pas/Twitter

Kobe se je odločil, da se še pred odhodom na Giannin košarkarski turnir udeležita maše v katoliški cerkvi Naše gospe kraljice angelov v Newport Beachu.

Tekom maše je tamkajšnji duhovnik še posebej opozoril vse prisotne, da imajo čast, da sta se jim pridružila Kobe Bryant in njegova hčerka. Na žalost vsega sveta je bilo to poslednje njuno dejanje pred vkrcanjem na poslednji let.

Kobe Bryant Kateri je najlepši? Šport Tu so številni predlogi, kako naj bi v Kobejevo čast spremenili logo lige NBA Kobe Bryant Prvi izsledki Šport Tako malo je manjkalo, da bi se izognili tragediji Tracy McGrady Kobe Bryant Šport McGrady: "Kobe je govoril, da bi rad umrl mlad"
Komentarjev 13
  • itconsua 08:44 01.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • tiaclaman 05:44 01.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • starlami 02:44 01.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice