Šport > Košarka
1372 ogledov

"Klicala me je vsa družina, mislili so, da sem s Kobejem"

Rick Fox Profimedia
Mediji so ga napačno uvrstili med žrtve.

V helikoptersko tragedijo v kateri je življenje izgubilo devet ljudi, so nekateri mediji vpletli tudi ime nekdanjega Kobejevega soigralca Ricka Foxa. V informacijah, ki so jih ure po nesreči objavljali mediji, je bila namreč tudi ta, da je s helikopterjem letel tudi nekdanji košarkar ekip Boston in Los Angeles Lakers.

"Prijatelj mi je sporočil novico o nesreči. Najprej sem pomislil, da se želi pogovarjati o LeBronu Jamesu in o tem, da je ta presegel Kobeja po točkah. A nato mi je dejal, naj sedem in mi povedal, kaj se je zgodilo. Nisem verjel, bil sem v šoku. Z otroci sem se pogovarjal o Kobeju, ko mi je začel stalno zvoniti telefon. Poklical me je najboljši prijatelj in ko sem se oglasil je dejal le: 'Pa saj si živ'," je povedal trikratni NBA prvak z Jezerniki.

"Ni mi bilo jasno, o čem govori. Kasneje sta me poklicali tudi mama in sestra ter še številni drugi in me spraševali, če sem živ, če sem bil v helikopterju. Vsem sem moral razlagati, da nisem bil s Kobejem. Nesreča je tako še nekoliko bolj prizadela tudi mojo družino," je še dodal Kanadčan.

"To je težka situacija za vse. Najtežje pa je družinam, ki so izgubile svoje najdražje, oni so z nami v mislih in molitvah," je zaključil Fox.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice