Magazin > VIP
3778 ogledov

Ganljivo slovo od družine Altobelli

altobelli
1/17
Profimedia
V nesreči, v kateri je umrl Kobe Bryant, so umrli tudi trije člani petčlanske družine.

26. januarja je svet pretresla vest o helikopterski nesreči, v kateri je umrlo devet oseb, med žrtvami sta bila tudi nekdanji košarkar Kobe Bryant in njegova 13-letna hči Gianna.

Med umrli pa so bili tudi trije člani družine Altobelli, trener bejzbola John Altobelli, njegova žena Kerri in 14-letna hčerka Alyssa, ki je bila tako kot Gianna na poti na trening košarke. Od njih so se s spominsko slovesnostjo poslovili v ponedeljek 

V stadion, ki je bil okrašen s fotografijami umrlih in rožami, je prišla več sto glava množica, ki so JJ-ju (29) in Alexis Altobelli (16) ob izgubi staršev in sestre izrekli sožalje in pokazali svojo podporo. "JJ, Lexi, vem, da čas, ki sta ga preživela z njimi, ni bil dolg, a vem, da ga bosta cenila. Dovolj sta močna, da bosta to prebrodila. Ozrita se naokoli. Imata podporo družine, prijateljev in vseh ljudi tukaj. Želim, da razumeta, da bosta vedno del naše družine,“ je povedal Johnov prijatelj in kolega, trener Buck Taylor.

V dveh urah je spregovorilo 15 govorcev, med njimi je bil tudi Johnov sin JJ, ki je na oder prišel z zaročenko in Alexis. "V mojem imenu, v imenu Lexi in Carly … Ne morem se vam dovolj zahvaliti,“ je povedal John in se zahvalil za podporo, donacije in izkazano ljubezen. 

V nesreči so umrli tudi 50-letni pilot Ara Zobayan, 13-letna Payton Chester in njena mama Sarah ter trenerka košarke, 38-letna Christina Mauser.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.