Bryantu 800 tisoč dolarjev za tri tekme

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Italijanski Virtus je Kobeju Bryantu ponudil sila mamljivo ponudbo. Prvoligaš iz Bologne 13-kratnemu udeležencu tekme vseh zvezd za tri tekme ponuja kar 800 tisoč ameriških dolarjev.
Oglej si celoten članek

Italijanski košarkarski prvoligaš Virtus iz Bologne se z ameriškim zvezdnikom Kobejem Bryantom dogovarja o kratkem sodelovanju. Iz italijanskega kluba so sporočili, da so 33-letnemu petkratnemu prvaku lige NBA z ekipo Los Angeles Lakers ponudili 800 tisoč dolarjev za tri tekme.

Pri Virtusu pravijo, da je Bryantov zastopnik Rob Pelinka že odgovoril na ponudbo, zadnji pogovori pa naj bi stekli v četrtek zvečer. Vodstvo kluba iz Bologne je pozvalo navijače, naj Bryanta opogumijo za podpis pogodbe, in so v ta namen odprli poseben račun za spletno pošto, prek katerega ameriškemu superzvezdniku izražajo naklonjenost in ga vabijo v svoj klub.

Bologna Bryanta, 13-kratnega udeleženca tekme vseh zvezd, želi za tri tekme, in sicer proti Romi 9. oktobra, Milanu 30. oktobra in Cremoni 13. novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.