Šport > Košarka
21 ogledov

Bryantu 800 tisoč dolarjev za tri tekme

Kobe Bryant Reuters
Italijanski Virtus je Kobeju Bryantu ponudil sila mamljivo ponudbo. Prvoligaš iz Bologne 13-kratnemu udeležencu tekme vseh zvezd za tri tekme ponuja kar 800 tisoč ameriških dolarjev.

Italijanski košarkarski prvoligaš Virtus iz Bologne se z ameriškim zvezdnikom Kobejem Bryantom dogovarja o kratkem sodelovanju. Iz italijanskega kluba so sporočili, da so 33-letnemu petkratnemu prvaku lige NBA z ekipo Los Angeles Lakers ponudili 800 tisoč dolarjev za tri tekme.

Pri Virtusu pravijo, da je Bryantov zastopnik Rob Pelinka že odgovoril na ponudbo, zadnji pogovori pa naj bi stekli v četrtek zvečer. Vodstvo kluba iz Bologne je pozvalo navijače, naj Bryanta opogumijo za podpis pogodbe, in so v ta namen odprli poseben račun za spletno pošto, prek katerega ameriškemu superzvezdniku izražajo naklonjenost in ga vabijo v svoj klub.

Bologna Bryanta, 13-kratnega udeleženca tekme vseh zvezd, želi za tri tekme, in sicer proti Romi 9. oktobra, Milanu 30. oktobra in Cremoni 13. novembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.