Čančar o primerjavi z legendo: "Ne bodite nespoštljivi"

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Slovenski košarkar je bil v središču pozornosti ob zmagi Denverja nad Houstonom.
Oglej si celoten članek

Vlatko Čančar je očaral košarkarksko javnost z veličastnim zabijanjem na tekmi med Denver Nuggets in Houston Rockets. Po tekmi se je slovenski košarkar odzval na primerjave med njim in Julisom Ervingom, ki se je zabijanjem s črte za proste mete prvič proslavil že daljnega leta 1976, najbolj znan pa je njegov poskus s tekmovanja v zabijanju leta 1984 v Denverju.

Senzacionalno O Čančarju govori celotna NBA: "Še vedel ni, da je tega zmožen"

"Dr. J. Tekmovanje v zabijanju leta 1984 v Denverju. To se ni zgodilo med igro, ampak med tekmovanjem v zabijanju. Odrinil si se z identičnega mesta. Poglej, malo znotraj črte za proste mete," je vporednico med Čančarjem in Ervingom potegnil novinar. 

"Ampak jaz sem bil bolj znotraj črte," je odvrnil Čančar in dodal: "Ne bodi tako nespoštljiv do Dr. J-ja." 

"Nisem nespoštljiv. Ti ne bodo nespoštljiv do svoje igre, Air Vlatko," je vztrajal novinar.

Foto: Print Screen Vlatko Čančar

"Razmišljal sem samo o tem, da ne bi dobil blokade. Skočil sem za polaganje, nato pa sem si v zadnjem hipu premislil. To sem že storil, ko sem bil mlajši in lažji. Bil sem v trenutku. Imel sem srečo," je ostal skromen 25-letnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.