Čeferin vnovič zagrozil preostalim "odpadnikom"

Foto: Epa
Foto: Epa
Čeferin vnovič zagrozil četverici klubov superlige.
Oglej si celoten članek

Predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksander Čeferin je četverici klubov, ki so še člani propadle superlige, vnovič zagrozil z izključitvijo.

"Real Madrid, Barcelona, Juventus in Milan se bodo morali odločiti, ali so superligaški ali evropski klubi. Če bodo ostali v superligi, seveda ne bodo igrali v ligi prvakov," je dejal Čeferin za AP.

Uničil Superligo Razkrito, kdo je že v soboto izdal dvanajsterico ter vse razkril Čeferinu

Čeferin je v telefonskem pogovoru za ameriško agencijo dejal, da ti klubi uradno še vedno niso podali nobene izjave o umiku iz projekta, zato bi jih lahko doletele kazni.

"Kristalno jasno je, da se bodo morali omenjeni klubi odločiti, ali so superligaški ali evropski klub. Če bodo rekli, da so superligaši, potem ne bodo igrali v ligi prvakov, jasno ... In če so pripravljeni to storiti, potem lahko igrajo v svojem tekmovanju," je za AP še dejal predsednik Uefe.

Za nemški Der Spiegel pa je Čeferin na to temo dodal: "Naše tekmovanje bo fantastično tudi brez teh štirih klubov."

"Reforme so nujne" Neverjetno: na strani predsednika Reala le še - Barcelona! Protiofenziva Italijani razkrili Čeferinovo plačo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.