Češki center zavrnil pisanje Srbov: "Tega nisem rekel"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Češki košarkar se je hudoval nad prevodom srbskih novinarjev.
Oglej si celoten članek

Češki košarkar Jan Veseli je zanikal poročanje srbskih medijev glede njegovih izjav o prihajajočem spopadu s prvim zvezdnikom srbske izbrane vrste Nikolo Jokićem.

Čehe po porazu v uvodnem krogu s Poljaki danes ob 17.30 čaka obračun Srbijo, katere glavno orožje je že omenjeni dvakratni MVP lige NBA.

Srbski novinarji so v napovedi današnjega srečanja povzeli izjave Veselija, nekdanjega člana Partizana, ki naj bi se pohvalil, da je v neposrednem dvoboju sposoben parirati enemu najboljših košarkarjev na svetu. 

"Nedvomno lahko zaustavimo Jokića," njegove besede citira srbski Sporklub.

Foto: Profimedia Nikola Jokić

Veselija so na predvečer obračuna s Srbijo, po izboru Fibe prvo favoritko EuroBasketa 2022, še enkrat povprašali glede njegovih izjav o Jokiću, 32-letnik pa jim je hitro nalil čistega vina.

"Ko oni to prevedejo, nastane povsem druga zgodba," je pojasnil košarkar. "Rekel sem samo, da mi bo v zadovoljstvo igrati proti njemu in da se že veselim tega dvoboja. Ničesar drugega nisem rekel, ampak njihov prevod je bil nekaj povsem drugega," je pojasnil 213 centimetrov visoki orjak.

Srbija, aktualni evropski podprvak, je v prvem krogu EuroBasketa 2022 s 100:76 premagala Nizozemsko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.