Chelsea kupil napadalca za 115 milijonov evrov

Foto: Epa
Foto: Epa
Nogometna tržnica je v polnem razmahu, posebej na Otoku.
Oglej si celoten članek

Belgijski napadalec Romelu Lukaku se za 115 milijonov evrov iz milanskega Interja seli v angleški nogometni klub Chelsea, v katerem je že igral. 

Lukaku je pred selitvijo opravil zdravniški pregled na kliniki Columbus v Milanu, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa in drugi italijanski mediji.

Lukaku, ki je bil izbran v idealno enajsterico letošnjega Eura, je na Stamford Bridgeu že igral med letoma 2011 in 2014, zdaj pa naj naj bi podpisal petletno pogodbo in bo najbolje plačani igralec modrih iz Londona.

Presenečeni? Messi razkril največje obžalovanje

Osemindvajsetletni in 190 centimetrov visoki napadalec je poklicno nogometno pot začel pri Anderlechtu. Avgusta 2011 se je prvič znašel pri Chelseaju, a takrat ni pustil posebnega vtisa. Odtlej je igral še za West Brom, Everton, Manchester United in nazadnje od poletja 2019 za Inter. Pod vodstvom Antonia Conteja je blestel in na 95 tekmah prispeval 64 zadetkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.