Chris Froome: "Počutim se grozno"

Foto: True value paint
Froomu so tokrat odstranili ploščice in vijake.
Oglej si celoten članek

Štirikratni zmagovalec kolesarske dirke v Franciji Chris Froome je moral spet pod nož. V bolnišnici v St. Etiennu so mu iz kolka odstranili metalno ploščo, iz komolcev pa vijake. To je bila že tretja operacija britanskega kolesarja po junijskem padcu na dirki Criterium du Dauphine, zaradi katerega je izpustil drugi del sezone.

Velik šok Froome treščil v steno, na Touru ga ne bo: "Nesreča je resna."

Utrpel več zlomov Froome v zid pri 60 km/h, to je počel tik pred nesrečo

"Počutim se grozno, a operacija je uspela in zdaj imam v sebi nekaj manj strojne opreme," je iz bolnišniške postelje prek družabnih omrežij sporočil 34-letni tekmovalec ekipe Ineos, ki se je že vrnil na kolo, a zaenkrat izvaja le lažje treninge.

Foto: Profimedia Chris Froome

Na Japonskem, kamor so ga tako kot Slovenca Primoža Rogliča povabili na kriterij Saitama, je imel vidne težave s hojo, še vedno je namreč šepal. Ploščice v kolku naj bi pritiskale na mišico, kar je povzročalo bolečino.

Po nesreči Izpoved zvezdnika: "Srečen sem, da sem živ!"

Froome Veliki zvezdnik po hudih poškodbah napovedal vrnitev

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.