"Povem vam, kaj sem jaz za Chucka Norrisa..."

Foto: Saša Despot rokomet evropsko prvenstvo 2018
Selektor slovenske rokometne reprezentance danes, 18. januarja 2018, praznuje 57. rojstni dan.
Oglej si celoten članek

Nekdanji vrhunski rokometaš, danes pa eden najboljših trenerjev na svetu, Veselin Vujović, je na prizorišču EP 2018 na Hrvaškem dopolnil 57 let.

Hrvaški novinarji so ga ob tej priložnost povprašali o podobnosti z ameriškim filmskim igralcem, pregovorno nepremagljivim Chuckom Norrisom.

Veliko veselje Norišnica v garderobi, v glavni vlogi pa Kavtičnik

"Pa on ne bi imel šans. Absolutno. Jaz sem za Chucka Norrisa Veselin Vujović (smeh). Šalim se. Videl sem to fotografijo. Obstaja fizična podobnost, čeprav sem jaz lepši. To bi bil težak dvoboj," je s svojim odgovorom nasmejal selektor slovenske reprezentance.

Naj se ponovi! Slovenska "okupacija" Zagreba v podobah

xxx

Kakšen poklon! Nemški rokometaš: "Včasih je nor, toda rad imam tega človeka." Popustili z razlogom Zato niso uresničili svoje grožnje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • VIDEO REPORTAŽA – Predsedniki UEFA, RZS, Atlantic Grupa, Better Finance in VZMD ter župani in ministri o športu kot promotorju …

  • 07:49 19. Januar 2018.

    Ammmmm.....slovensko pa to,a ne zna?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.