Član prvakov zamenjal sredino

Foto: Epa
Foto: Epa
Organizator igre zapušča Jezernike.
Oglej si celoten članek

Selitve v ligi NBA se vrstijo. Gordon Hayward je za 120 milijonov dolarjev obljubil štiriletno zvestobo Charlotte Hornetes, Goran Dragić je ostal zvest Miamiju, na prvi dan dogovarjanj pa je nov klub našel tudi izkušeni organizator igre Rajon Rondo, ki se z dveletno pogodbo, vredno 15 milijonov dolarjev, seli v Atlanto. To je njegov šesti klub v 15-letni karieri. Rondo se je ob tem zahvalil prvakom iz Los Angelesa, za katere je igral zadnji dve sezoni.

Prestop Zvezdnik zavrnil Boston in odšel v nov klub za visoko pogodbo MMA borec Dallas "uslišal" Marka Miliča, Dončića bo ščitil grobijan prve klase

Klub, ki nosilcema igre LeBronu Jamesu in Anthonyju Davisu dodaja vezne člene za branjenje naslova, je med bolj dejavnimi v prestopnem roku doslej. Na prvi dan tržnice je Los Angeles dosegel dogovor z najboljšim šestim igralcem lige Montrezlom Harrellom, že pred tem pa se je dogovoril z nemškim organizatorjem igre Dennisem Schröderjem in branilcem Wesleyjem Matthewsom, ki se bo v mesto angelov preselil iz Milwaukeeja. V soboto pa so Jezerniki po poročanju The Athletica dosegli dogovor o podaljšanju še z branilcem Kentaviousom Caldwellom-Popeom.

Mestni tekmeci jezernikov Los Angeles Clippers so po odhodu Harrella zapolnili vrzel med visokimi košarkarji z dogovorom z izkušenim španskim centrom Sergeom Ibako. Ta se bo moštvu pridružil z dvoletno pogodbo, vredno 19 milijonov dolarjev. Enaintridesetletnik je nazadnje igral za Toronto, pred tem pa dolga leta za Oklahoma City.

Grožnje Dragić je imel glede podaljšanja zvezane roke Okrepil prvake Prestop košarkarja, ki je v "mehurčku" napadel Dončića

Dogovor o nadaljevanju kariere v Torontu pa je v soboto dosegel Fred VanVleet, ki je klubu za 85 milijonov dolarjev obljubil še štiri leta zvestobe, poroča the Athletic. VanVleet je bil eden od ključnih članov ekipe, ki je leta 2019 osvojilo naslov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.