Conte udaril: "Drugo mesto je za poražence!"

Foto: Epa antonio conte
Inter Samirja Handanovića je po remiju s Fiorentino ostal na tretjem mestu lestvice Serie A. Na drugem ga je izpodrinila Atalanta, katere član je Josip Iličić.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Inter iz Milana se je na domačem stadionu s Fiorentino razšel brez zadetkov in tako po 35. krogih italijanskega prvenstva ostaja na tretjem mestu lestvice.

Moštvo slovenskega vratarja Samirja Handanovića je tako zapravilo priložnost, da na lestvici prehiti Atalanto, za katero igra Josip Iličić, in se približa vodilnemu Juventusu.

Trener Interja Antonio Conte je izgubo drugega mesta na lestvici pospremil z zanimivim stališčem.

"Drugo mesto je brezpredmetno. Samo prvo mesto za poražence. Nekateri se zadovoljijo s tem, toda ne jaz. Prav tako ne želim, da bi se s tem zadovoljili moji igralci," je povedal italijanski strateg. 

Inter si je sicer že zagotovil uvrstitev med najboljše štiri ekipe Serie A, kar mu prinaša vstopnico v naslednjo sezono lige prvakov.

Zavrele strasti Mihajloviću se je 'utrgalo': "Kaj, za vraga, se greš?!"

Vodilno moštvo iz Torina bo danes odigralo eno od dveh preostalih tekem 35. kroga proti Udineseju. Juventus ima z 80 točkami sicer šest točk prednosti pred Atalanto, ki je svoj dvoboj 35. kroga odigrala v torek in premagala Bologno z 1:0.

Inter je tri kroge pred koncem prvenstva na tretjem mestu s 73 točkami. Lazio se lahko v primeru zmage danes proti Cagliariju Valterja Birse Interju približa le na točko.

Serie A Ibahimović zavrtel čas nazaj

Foto: Epa antonio conte

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.