Šport > Nogomet
172 ogledov

Conte udaril: "Drugo mesto je za poražence!"

antonio conte Epa
Inter Samirja Handanovića je po remiju s Fiorentino ostal na tretjem mestu lestvice Serie A. Na drugem ga je izpodrinila Atalanta, katere član je Josip Iličić.

Nogometni klub Inter iz Milana se je na domačem stadionu s Fiorentino razšel brez zadetkov in tako po 35. krogih italijanskega prvenstva ostaja na tretjem mestu lestvice.

Moštvo slovenskega vratarja Samirja Handanovića je tako zapravilo priložnost, da na lestvici prehiti Atalanto, za katero igra Josip Iličić, in se približa vodilnemu Juventusu.

Trener Interja Antonio Conte je izgubo drugega mesta na lestvici pospremil z zanimivim stališčem.

"Drugo mesto je brezpredmetno. Samo prvo mesto za poražence. Nekateri se zadovoljijo s tem, toda ne jaz. Prav tako ne želim, da bi se s tem zadovoljili moji igralci," je povedal italijanski strateg. 

Inter si je sicer že zagotovil uvrstitev med najboljše štiri ekipe Serie A, kar mu prinaša vstopnico v naslednjo sezono lige prvakov.

mihajlović gasperini Zavrele strasti Šport Mihajloviću se je 'utrgalo': "Kaj, za vraga, se greš?!"

Vodilno moštvo iz Torina bo danes odigralo eno od dveh preostalih tekem 35. kroga proti Udineseju. Juventus ima z 80 točkami sicer šest točk prednosti pred Atalanto, ki je svoj dvoboj 35. kroga odigrala v torek in premagala Bologno z 1:0.

Inter je tri kroge pred koncem prvenstva na tretjem mestu s 73 točkami. Lazio se lahko v primeru zmage danes proti Cagliariju Valterja Birse Interju približa le na točko.

zlatan ibrahimović Serie A Šport Ibahimović zavrtel čas nazaj

antonio conte | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.